7 sep. 2014

97 klimatforskare på 97 timmar


Bloggen SkepticalScience  presenterar under fyra dagar med början idag (söndag eftermiddag) 97 olika klimatforskare, en varje timme. Här kan du hitta dem samlade.
Varje forskare kommer med ett citat. Klicka på deras bilder för att få fram citaten. Här är t ex professor Simon Donner från University of British Columbia:
 

2 kommentarer:

  1. @uppsala

    Dette får dere drive med.

    Jeg har heller tenkt meg på Klimasurrealist- møte i "Urbygningen" DOMVS ACADEMICA Det Kgl.Frederiks, Carl Johansgt 47 den 9-9 kl 1900 for å se på en viss Nils Axel Mörner, som skal forklare oss hvorfor vi ikke behøver å bekymre oss.

    Jeg vil for anledningen ta med 3 ønskekvister av
    1. Hassel,
    2.Bjørk, og
    3, av Gran.

    Og invitere folket inklusive Nils Axel Mörner til å gå opp fortauet mot Carl Johansgate ved urbygningen der hvor klokka til Ibsen står ut av vinduet slik at også Ibsen fikk stilt klokka si.

    Den er meget fin. En urskive med en mekanisme bak, som står på en vannrett fjøl i vinduet. Og ned derfra er det en stang antagelig av Konstantan med et cylindrisk glass med kvikksølv som utvider seg oppover igjen når det blir varmt.

    Den sier Tikk- takk- tikk- takk-.... hvert sekund. Og dras av et lodd over etpar trinser i tyngdefeltet.

    Der tror jeg ikke ønskekvistene vil slå ut, men hva vet jeg før vi har prøvet?

    Men alle Ibsen citatene som står der i messing i gaten, der burde noen og hver kunne finne en viss jord- stråling og dragning eventuelt av- sky og nekting.. Da slår kvisten nemlig opp.

    Mörner vil kunne forklare oss om dette om han tør å være med.

    Så går det en svær, underjordisk vann- åre tversover fortauet like nedenfor, den berømte Bislett- bekken som nu ligger i rør, og som krysser gaten, den bør vi finne.

    Det berømte uret er Norges svar på Westminster og Big Ben. Derfra gikk det en elektrisk telegraflinje akkurat som fra Big Ben, og opp til Observatoriegaten 1, hvor selveste Chr. Hansteen hadde Gallileis kikkert og pendel på fast montering og stilte siderisk tid på sekundet efter en fixstjerne på medianen. Og ved siden av nok en avansert lang- tikk- takk opptil veggen i glass- skap temperaturkompensert, som viser midlere sol- tid over året, og det var Statens offisielle tid.

    Hvis denne Mörner har rett i hva de blant annet påstår med slinger i jordrotasjonen slik at Sydhavsøyene dukker opp og ned eller de står helt stille i vannskorpa uaktet hva IPCC måte skremme folk med om det samme,.....


    ..........Så vil det nemlig stå i Maskinprotokollen til Hansteen fra gammelt av, og likeså i maskinprotokollen på Big Ben.

    SvaraRadera
  2. @uppsala

    Møtet var svært interessant, og jeg sitter igjen med inntrykket av at Mörner er en høyt trenet og scenevant, svært charmerende & dyktig artist og spinndoktor. Det er klasseforskjell til vår hjemlige professor sprellestad Ole Henrik Ellestad, som åpnet og avsluttet møtet.

    To svært viktige ting fik jeg tak i med sikkerhet:

    Nils Axel Mörner bestrider Wateret, læren om hydrostatisk trykk og de kommuniserende rør, hva vi kaller vannrett..., han bestrider hvilken vei vannet renner,...

    ............... og han bestrider videre sekundpendelen på fast motering ved siden av gallileis kikkert likeså på fast montering loggende en fixstjerne på medianen og maskinprotokollen for dette arrangemang, på Greenwhich,... og i Christiania senere Oslo.

    som er Gallileis , Rømers, og Hansteens metode.

    Vi får komme tilbake til saken.

    ========0000

    Nå eter vi druer, Vitis vinifera L av alle krefter, og de er faktisk på hell og begynner å forgå naturlig, men der er det mange sorter fra tidlig til meget sent. I det hele tatt er kulturplanter ikke særlig egnet til å vurdere klima efter fordi det er så mye menneskelig kunst med dem. Man må bruke den garantert gamle og ville floraen.

    Eplehøsten er i år likeså fenomenal. De sene sortene, vinterfrukten kommer tidligere og får meget fine farver og vil ha høy sødme. Det er hva som er best til Cider.

    Også oppsiktsvekkende er at tomatene rødmer videre ute i september. Da pleier de å stå stille. De kan man høste grønne og lagre i en kurv på kjøkkenet og de rødmer og er fine helt frem til jul.

    Solsikkene, som også er meget varmekjære, har kommet ute av frø og har blomstret tidlig. De er likesom villeplene mer pålitelige for å bedømme varmesum.

    SvaraRadera

Tips: Använd gärna signatur när du kommenterar. Det underlättar samtalet