24 juli 2015

Ars Technica: Rapport från årets klimatförvillarkonferens

Ars technicas Scott K. Johnson skriver om Heartlandsinstitutets årliga konferens för klimatförvillare “International Conference on Climate Change,”
Senator Inhofe talar vid klimatförvillarkonferensen. Bilden från S.K. Johnsson.
Så här sammanfattar han sina intryck:
So Heartland’s “International Conference on Climate Change” wasn't an academic event—but that wasn't what attendees wanted. They wanted to hear satisfying digs at their opponents. They wanted to shake hands with the celebrities of the climate “skeptic” blogosphere. They wanted to walk away feeling that authoritative experts had affirmed their views on climate change—the hoax, the scam, the big government power grab. On those grounds, the conference delivered.

1 kommentar:

 1. @ Uppsala

  Her føler jeg at jeg også kanskje kan hjelpe dere litt.

  jeg har lansert ryktet eller begrepet "Consilet i Vegas.." det var klima- kirkernes konsil i Vegas af 2014, der man formulerte nytt CREDO og ny katekisme for de blinde troerne. Man skal iflg Consilet i Vegas ikke lenger bestride CO2-betinget AGW, men reklamere opp alle de positive virkningene og fordelene av det.

  Jeg er tilhenger av en positiv og optimistisk ånd og innstilling. " and I allwais look at the braaaaai said of laif...!"

  Det går nedoverbakke her jeg bor. Klimasurrealistene synes å ha mistet motet i Oslo, men de fortsetter i Trondheim og Tromsø. Hva som ikke holder er å gi opp og begynne bare å falle tilbake på gamle hakk i plata, og stå opp og vidne katekisma av i forigårs gå til messe og communion med øl og pizza eller hva de har, og skilles frelst og styrket og vel forsonet på det grunnlag.

  Paven har jo sviktet. Jeg er svært spent på hvordan det vil bli oppfattet i krædse og overraskes meget over at han ikke bare ganske enkelt forhånes og diskvalifiseres rom religiøs. Det synes å ha truffet meget dypt.

  Men hvis man leter så vil man finne på youtube at han lanseres både som kriminell og som antikrist. Vi må være klar over at han er en raddis og klart ute efter å ta rotta på både kapitalismen og the american og the chineese way of life. Han er ikke argentiner for ingenting.

  Men jeg har sant og si aldri hatt sansen for kapitalismen, jeg synes liksom det er for vulgært. Og deiendommelig nok så gjenkjenner jeg visse av hans visstnok jesuittiske ideer fra Norsk Rokokko og opplysningstid, de gamle potetprester samtidig med Linnaeus og Lædstadius for eksempel. Det fransciscanske er oss jo velkjent. Det har aldri vært forkjetret og forbudt i Norden.

  Men nå har jeg fått til en fin Dieselmotor. Vi var rundt Håøya idag, det er blitt naturreservat midt i fjorden og nå har de satt ut geiter. Visstnok 150 stykker hører jeg, og man ser dem fra sjøen. Vi har fått havørn der.

  Og idag klarte jeg endelig å vise 3dje generasjon at villmoreller Prunus avies L. er noe vi spiser idet vi har også vinger så vi kommer opp. De kan være virkelig fine. Jentene spurte om grenene er for tynne men jeg kunne opplyse at det er intet problem, det er noe man gjør helt på eget ansvar.


  Annnnnnnnn- svarrrrrrrrrrligheten er viktig i klimaet og i omgang med naturen.

  Så var det en som brente seg solid på brennmanet. Det blev ekte gråt og jammer men hva skal vi gjøre? Lidocain er adekvat men det har man ikke i farten. Det er ille når man bare må la folk gråte og jamre og fortelle som sant er at det er lite og intet å gjøre med det.

  Men man visste råd, og man hadde mobiltelefon og fikk tak i Aloe vera- gel. Som anbefales og som synes å virke. Den planten har jeg aldri brukt men den er kjent siden antikken og vel så det, og man bør lese om den.

  Ellers er 2 glass brennevin hva som særlig bedøver huden og styrker motet og adekvat ved brennmanet,. Men det er ikke kurant å gi det til barn.

  "Blåse på.." er adekvat og det hjelper og er noe man bør kunne og ha for vane. Og så forteller man alle brennmanethistoriene.

  SvaraRadera

Tips: Använd gärna signatur när du kommenterar. Det underlättar samtalet