3 feb. 2009

Någon skräms av Uppsalainitiativet

När Magnus W publicerade sina inlägg om Inhofes lista (finns här och här) blev visst någon tillräckligt oroad av oss för att köpa domännamnet uppsalainitiativet.se i och länka det till EXXON.
Även om vi gläds åt erkännandet så kan man undra om det är på det sättet som klimatdebatt ska föras? Säger väl en hel del om förnekarnas argumentation och metoder.
Vi undrar också hur road EXXON är av att bli associerad med denna typ av tilltag och har gett dem information om det skedda.

Vi har även köpt www.uppsalainitivet.org för framtida bruk då verksamheten till vår glädje växer.

Uppdatering:
Som synes i kommentarerna är det Cristoffer Crusell som registrerat uppsalainitiativet.se-domänen. Det är alltså samma person som äger stockholmsinitiativet.se.
Återigen har Stockholmsinitiativet visat att det är bland dem man hittar de fula knepen och ointresset för en renhårig debatt.

5 kommentarer:

 1. Det går att söka på
  http://www.iis.se/domains/domainandcontactsearch
  Man finner då att som ansvarig för uppsalainitiativet.se står "cristo0812-00004" vilket innebär en Cristoffer Crusell. Domänen registrerades 18/12-2008.

  Som ansvarig för Stockholmsinitiativet.se finner man istället "cricru0712-00001" vilket också är en signatur för denne Cristoffer Crusell.

  Uppenbarligen känner sig Stockholmsinitiativet hotat.

  SvaraRadera
 2. Otroligt! Vilka pajaser, hur kan någon överhuvudtaget förknippas med slikt?... :-)
  Bra blogg, fortsätt så här, ni behövs verkligen!

  SvaraRadera
 3. Märkligt nog är det denna felaktiga url som nämns i nya numret av Arbetaren Zenit i Jonas Fogelqvists mediakrönika, där Uppsalainitiativet kallas "en behövlig städpatrull".

  SvaraRadera

Tips: Använd gärna signatur när du kommenterar. Det underlättar samtalet